Danmarks Største Skattejagt


Vær med i Danmarks største skattejagt

Lørdag den 15. oktober afholder Spejder Sport, Det Danske Spejderkorps og Garmin det landsdækkende arrangement Danmarks største skattejagt, hvor børn, voksne og en GPS samarbejder om at finde mere end 50 skatte, der er gemt i efterårets flotte natur.
Kort fortalt har vi 500 steder i Danmark gemt en skat og markeret stedet med et GPS-koordinat. De enkelte gemmesteder er omhyggeligt udvalgt for at give dig en unik naturoplevelse i dit lokalområde.
Skatten består af et gavekort til Spejder Sport, samt et kodeord, der giver adgang til lodtrækningen om en Garmin GPS. Alle har derfor en chance at få gevinst – også selvom de ikke kommer først til skatten.
Den 15. oktober klokken 11.00, frigives skattenes GPS-koordinater på Spejder Sports hjemmeside, samt på opencaching.com. Derefter er det blot at pakke rygsækkene, tænde GPS’en og komme af sted på skattejagt.


God jagt og velkommen i skoven!

Spejder Sport og Det Danske Spejderkorps

Sådan kommer du i gang!

1. Du skal bruge en GPS eller en smartphone. Spejder Sport anbefaler en outdoor-GPS, da den er mere præcis, og kan hente skattenes position direkte fra nettet til din GPS.
2. Vær klar ved computeren den 15. oktober fra klokken 11, hvor du kan hente koordinaterne på spejdersport.dk eller opencaching.dk

Hvordan finder jeg en skat?

Hvis du er den første, der finder skatten, der er en lille vandtæt plastæske, er gavekortet dit og du kan nu bruge det i alle Spejder Sports butikker.
Skriv også gerne en hilsen i logbogen, og læg eventuelt en lille ting til den næste finder. Når du kommer hjem, skal du huske at sende kodeordet i bunden af boksen til webmaster@spejdersport.dk, hvis du vil deltage i lodtrækningen om 10 Garmin Etrex 30.


God fornøjelse
Spejder Sport A/S, Lejrvej 13, 3500 Værløse, T: 43 55 35 00, F: 43 55 35 25 - E: salg@spejdersport.dk - CVR-nr.: 58 14 28 16
© Copyright 2009. All Rights Reserved.