Gregory - passion for rygsække


Tekst: Carsten Thomsen, produktchef. Foto: Gregory

Wayne Gregory grundlagde Gregory Mountain Products i San Diego, Californien i 1977. I begyndelsen blev rygsækkene produceret i baglokalet til Waynes butik. Kunderne kom forbi butikken for at snakke grej og for at dele deres erfaringer med Wayne. I 1983 blev pladsen for trang, og Wayne flyttede virksomheden en times kørsel nordpå til Temacula, hvor den ligger den dag i dag. Det sydlige Californien er et perfekt område til at teste og udvikle nye produkter. Klimaet er fantastisk, og samtidig er der nem adgang til klatring i verdensklasse i Joshua Tree, Tahquitz og Suicie rocks samt vandring i Sierra Nevada bjergene. I løbet af de seneste år er firmaet vokset betragteligt, og produktionen er flyttet til et andet sted i Californien samt Kina og Vietnam. Waynes passionerede fokus ligger stadig på design og kvalitet, men hvor han tidligere var alene, er han i dag omgivet af en håndfuld designere, der hjælper med at udvikle nye, friske ideer og teknologi.

Rygsækdesigner allerede som 14-årig

Wayne Gregory grundlagde Gregory Mountain Products i San Diego, Californien i 1977. I begyndelsen blev rygsækkene produceret i baglokalet til Waynes butik. Kunderne kom forbi butikken for at snakke grej og for at dele deres erfaringer med Wayne. I 1983 blev pladsen for trang, og Wayne flyttede virksomheden en times kørsel nordpå til Temacula, hvor den ligger den dag i dag. Det sydlige Californien er et perfekt område til at teste og udvikle nye produkter. Klimaet er fantastisk, og samtidig er der nem adgang til klatring i verdensklasse i Joshua Tree, Tahquitz og Suicie rocks samt vandring i Sierra Nevada bjergene.

Kombinerede stivhed, fleksibilitet og komfort

Lige siden sin første rygsæk har Wayne været besat af innovation, ergonomi og kvalitet. Wayne mente, at rygsække med udvendig ramme var alt for tunge, stive og ufleksible, og at rygsække med indvendig ramme var for bløde og manglede støtte, især ved tunge byrder. Så han valgte at bruge kræfterne på netop denne problemstilling, og resultatet blev Gregory Active Suspension System. Det blev et markant gennembrud, fordi systemet kombinerede rammerygsækkens evne til fordele vægten med den ergonomiske rygsæks fleksibilitet og komfort.

Den dag i dag er Wayne selv Master Pack Designer og har en finger med i alt. Sammen med et dygtigt team fortsætter Gregory med at videreudvikle komfort, pasform og slidstyrke.

Hvorfor skal jeg vælge en Gregory rygsæk
Wayne Gregory har brugt det meste af sit liv på at designe rygsække, der passer til kroppen. Ligesom et par gode sko vil en rygsæk, der passer ordentligt, sidde mere komfortabelt, og du glemmer næsten, at du har den på. Kom ind i en af vores butikker og prøv selv eller se vores udvalg af vandrerygsække og dagtursrygsække fra Gregory i vores webshop.

En ting er sikkert – du bliver ikke skuffet…
Spejder Sport A/S, Lejrvej 13, 3500 Værløse, T: 43 55 35 00, F: 43 55 35 25 - E: salg@spejdersport.dk - CVR-nr.: 58 14 28 16
© Copyright 2009. All Rights Reserved.