Bergans of Norway - Udstyr til eventyr


Af: Thomas Bech Merrild, Spejder Sport København

Bergans er anno 2009 en af de bedste udbydere af udstyr til eventyr. Fundamentet til Ole Bergans eventyr blev lagt med udviklingen af rygsække til blandt andre polarforskerne Amundsen og Scott og siden 1908 har Bergans produceret nogle af de bedste rygsække på markedet. For alle Bergans produkter gælder det, at de skal være grundlag for ægte turglæde.

Derfor går både nytænkning plus mere end 100 års erfaring hånd i hånd, når Bergans udvikler og forbedrer deres rygsække sæson efter sæson – Sådan er det selvfølgelig også sommeren anno 2009.

Bergans er kendt for at lave vandrerygsække til alt fra backpack-turen til længere ture i fjeldet eller alperne som fx modellerne Rondane og Trollhetta. Begge rygsække bl.a. konstrueret, så der altid er fuld adgang til hele rygsækken.  Skal du bære på +30 kilo, så vil du sætte stor pris på fx Bergans rygsækken Viking 110.

Bergans udvikler rygsække til både mænd og kvinder, så alle kan få den helt optimale oplevelse med deres rygsæk og det helt rigtige smarte design. Bergans Pack-cubes hjælper dig med at holde styr på tingene i din rygsæk undervejs på turen.
Bergans er også topklasse i hverdagen, hvor mærket med XO-rygsækkene har hævet standarden for skole og hverdagsrygsække for både børn og voksne. XO-rygækkene er smarte rygsække med en suveræn bærekomfort, så ryggen har den optimale støtte. Samtidig har de et trafiksikkert regnslag, så rygsækken ikke bliver våd, hvis det virkelig regner. Spænd en ”Spider” på, og du har en perfekt taske til gymnastiktøjet. Til de helt små er ryksækkene Lindeness eller Nordkap også et sikkert valg. Er barnet ikke klar til at gå de lange ture endnu på så prøv bærestolene Favorit eller Junior Sport.

Se Spejder Sports udvalg af Bergans XO rygsække her.

Bergans - meget mere end rygsække

I dag er Bergans meget mere end rygsække. Mærket er også et rigtig godt valg, når man skal have sit nye telt, uanset hvor turen går hen. ”Kompakt” teltene fra Bergans i tre størrelser er en optimal kombination af plads, vægt og stabilitet. De holder regnen ude, så du kan sove trygt i din Bergans Ranger eller Superlight sovepose og være klar til næste dag. Kom gerne forbi vores butikker med teltudstillinger, her er alle teltene fra Bergans nemlig slået op og vores kompetente medarbejdere er klar til at rådgive dig til at finde netop det telt og det Bergans udstyr, som passer til dine behov.

Se Spejder Sports udvalg af Kompakt teltene fra Bergans her

Se og bestil den ultra kompakte Bergans Super Light sovepose her.

Bergans - beklædning til alle forhold

Inden for beklædning er Bergans et rigtig godt valg. Produkterne har måske markedets bedste forhold mellem pris og kvalitet – men uden at gå kompromis med kvaliteten. Nedenfor har vi samlet et udvalg at Bergans beklædning lige fra vandtætte hardshells med en god åndbarhed til softshells, der er perfekte til situationer, hvor åndbarhed er topprioritet. Alle jakkerne har et super forhold mellem vægt og slidstyrke. Det gælder også beklædningen til børn fra Bergans.

Hardshells i jakke og buks som fx Luster og softshells Active Light Jacket fra Bergans er lavet til aktivt brug. Derfor er de også strækbare. Både kvinder og mænd vil nyde den unikke bevægelsesfrihed, som begge jakketyper giver. Skal man have en rigtig super-slider, så Bitihorn jakken og buksen det optimale valg. De modstår selv det mest ekstreme slid. Eventuelt kan man supplere med en varm fleece i, når solen ikke er på. Park City til både mænd og kvinder er her et godt bud.

Se og bestil den super lette softshell Bergans Active Light (billedet) her.

Når mørket falder på og kulden komme snigende, er det en god idé at have tynd fleece. I Spejder Sport foreslår vi Bergans Parkk City som du kan se og bestille her.

Bergans - i sommerens tegn

Nu hvor sommeren står for døren, skal du huske at prøve Bergans lækre Imingen zipp-off bukser eller de flotte Bykle shorts i lækre, strækbare materialer. Bergans er også med på moden, så prøv en lækker t-shirt med et print på eller de lette sommerskjorter til både kvinder og mænd. Skjorterne skåner endda miljøet ved at have et indhold af genanvendt polyester på 57 %. Mangler du et mavebælte til småting, valuta og flybilletter eller måske en god toilettaske, så er Bergans igen det rette valg.

Se og bestil Bergans Imingen zipp-off bukser her.

Bergans i butikken og på www.spejdersport.dk

Kom ind i vores 12 butikker og tjek ud det store udvalg fra Bergans. Vi står altid klar til at vejlede dig til det helt rigtige produkt. Kan du ikke vente med at tjekke alle detaljer på Bergans produkterne, så se hele vores udvalg af Bergans produkter her. På www.spejdersport.dk findes også vores nye magasin med alle de vigtigste Bergans nyheder for sommeren.
Spejder Sport A/S, Lejrvej 13, 3500 Værløse, T: 43 55 35 00, F: 43 55 35 25 - E: salg@spejdersport.dk - CVR-nr.: 58 14 28 16
© Copyright 2009. All Rights Reserved.