Blog


vores blog kan du læse spændende historier om vores venner, der er ude og opleve eventyret.

Læs om deres forberedelser, opture, nedture, tanker og refleksioner over deres oplevelser - og bliv selv inspireret til dit næste eventyr.

blog'en kan du lige nu følge med i følgende eventyrlige beretninger:

Nepals bjerge, Vietnams floder og vidunderlige Australien

Først fremmest er målet at opleve noget andet kultur end den vestlige, hvor måde dette skal gøres på er med en rygsæk på ryggen og nogle gode vandresko. Vi vil smage, opleve, dufte og se alt hvad vi kan, hvilket er hovedtanken med rejsen. Dette skal sselvfølgelig gøres ved at tage ud og se nogle af de vigtige kulturelle ting der er i landet vi befinder os i.

Læs vores blog her!

Cykeltouring

Jeg hedder Anders og jeg skal blogge om min cykelrejse. Den asiatiske afdeling af rejsen går fra Kina til Singapore igennem Laos, Cambodia, Thailand og Malaysia. Hvis alt går vel vil jeg ankomme om ca. 5 måneder til Singapore efter 10.000km. Jeg vil blogge jævnligt om mine oplevelser og livet set fra sadlen.

Læs min blog her!

Marathon på Antarktis

Hvis jeg gennemfører marathonløbet, bliver jeg den første dansker hertil, og jeg vil dermed også have løbet marathon på alle verdens syv kontinenter. Det kunne jeg godt tænke mig at nå, inden jeg bliver 40 år den 27. december i år.

Rejsen varer fra 8. til 19. december med de unøjagtigheder vejret altid giver på de breddegrader. Deltagerantallet er max. 20 personer.

Læs min blog her!
Spejder Sport A/S, Lejrvej 13, 3500 Værløse, T: 43 55 35 00, F: 43 55 35 25 - E: salg@spejdersport.dk - CVR-nr.: 58 14 28 16
© Copyright 2009. All Rights Reserved.