Artikler


Produktsnak

Her sætter vi fokus på enkelte produkter eller producenter og fortælleres deres historie. Læs fx om Warmpeace, der startede da Pavel og Alice soveposer til dem selv og deres venner hjemme i køkkenet.

Det nære friluftliv

Mange tror at friluftliv er noget med at ta' fri i 14 dage, bruge en månedsløn på udstyr og bestige vertikale vægge i Alperne. Men her fortæller vi dig om alle de oplevelser du kan komme ud og opleve - lige uden for hoveddøren - som regel med det tøj og udstyr du allerede har hængende i garderoben.

Tips og idéer

I denne sektion fortæller vi dig bl.a. om hvordan du bedst klæder dig på når du skal på tur, hvordan rygsækken skal pakkes, hvordan du passer på din dunsovepose og meget andet.

Ski

Fuld fart ned af pisterne over Sankt Anton eller idylliske ture i de norske skove. I Spejder Sport nyder vi begge sneaktiviteter, og her giver vi dog lidt gode råd til valg af udstyr og udflugtsmål.

Adventurerace og løb

Fuld fart over stok og sten. Her kan du læse om outdoorverdens nye, hurtige sportsgren; Adventurerace!

Kano og kajak

Er der noget bedre end vand under egen køl og vinden i håret? Her kan du læse en række inspirerende artikler om kano- og kajakture, der måske kan inspirere dig til dit næste eventyr.

Rejseberetninger

Ansatte og venner af Spejder Sport fortæller her deres historier, om deres eventyr. læs fx. om familiens Zethsen der rev 5 måneder ud af kalenderen og tog jorden rundt. Eller om Gerda, den erfarne Camino-vandrer der deler ud af sine oplevelser og erfaringer.

Spejder

Spejderne har masser af spændende oplevelser, og nogle gange er vi heldigvis så heldige at de vil dele dem med os.

Finns Føljeton

Finn er butikschef i vores butik i City2, og aktiv klatrer. I hans unge dage var en af de førende first movers i det danske klatremiljø. Læs hans underholdene historier om dengang klatring var undergrund, nyt og ukendt.
Spejder Sport A/S, Lejrvej 13, 3500 Værløse, T: 43 55 35 00, F: 43 55 35 25 - E: salg@spejdersport.dk - CVR-nr.: 58 14 28 16
© Copyright 2009. All Rights Reserved.