Produktsnak


I denne sektion af vores artikelsamling fortæller vi om historier om nogle af vores produkter eller producenter. Her både historier om dunsoveposer der blev syet på køkkenbordet hjemme hos Pavel, om Fjällrävens geniale vævning eller hvorfor vi bare så godt kan lige Bergans.
Bergans er anno 2009 en af de bedste udbydere af udstyr til eventyr. Fundamentet til Ole Bergans eventyr blev lagt med udviklingen af rygsække til blandt andre polarforskerne Amundsen og Scott og siden 1908 har Bergans produceret nogle af de bedste rygsække på markedet.
Læs hele artiklen her
Historien om Warmpeace starter i det kommunistiske Tjekkoslovakiet i 1986. Pavel og alice Habetin synes ikke de kan få ordentlig grej i de sparsomme tjekkiske udstyrsbutikker, og begyndte sy deres egne dunsoveposer og -jakker. I dag er køkkenbordsproduktionen blevet til en international virksomhed med kunder over hele verden.
Læs hele artiklen her
Kommunistpukkel, venstreorienteret symbol, pædagogrygsæk. Kært barn har mange navne, men inderst inde kan vi allesammen godt lide den klassiske firkantede rygsæk fra Fjällräven. Læs her artiklen om en mands liv med Kånken.
Læs hele artiklen her
Har du haft et par Fjällräven bukser, en jakke eller taske fra Fjällräven har du sikkert også lagt mærke til at det stort set ikke er til at slide op. Det skyldes Fjällrävens fantastiske vævning G-1000.
Læs hele artiklen her
Lige siden sin første rygsæk har Wayne været besat af innovation, ergonomi og kvalitet. Wayne mente, at rygsække med udvendig ramme var alt for tunge, stive og ufleksible. Så han valgte at bruge kræfterne på netop denne problemstilling.
Læs hele artiklen her
Øst, vest - uld er bedst. Og norske Devold er bedst til uld! Hemmeligheden bag ulden er evnen til at opsuge vand uden at det føles vådt - noget med hydrofobe fibre og keratin. Det bliver lidt nørdet, men det er fascinerende, at det bedste produkt er noget så naturligt som hår fra får...
Læs hele artiklen her
Spejder Sport A/S, Lejrvej 13, 3500 Værløse, T: 43 55 35 00, F: 43 55 35 25 - E: salg@spejdersport.dk - CVR-nr.: 58 14 28 16
© Copyright 2009. All Rights Reserved.