Tips og idéer


Hvordan pakkes en rygsæk? Må jeg vaske min dunsovepose? Hvordan er det nu lige det er med det dér 3-lagsprincip? Få gode råd og svar med på vejen her.

Er du klædt på efter 3-lags princippet?

Det er ikke sjovt at fryse hverken om sommeren eller vinteren. Når man dyrker friluftsliv, bliver kroppen typisk kølet ned, hvis ens tøj er fugtigt og vådt. derfor er det super vigtigt at du klæder dig i tøj der transporterer svenden hurtigt væk fra kroppen.
Læs hele artiklen her

Få det bedste ud af din rygsæk

For at få den maksimale bærekomfort ud af din rygsæk er det vigtigt, at den sidder ordentligt. Rygsækken skal sidde tæt ind til ryggen, og hoftebæltet skal slutte tæt om hoften.
Læs hele artiklen her

Vedligeholdelse og opbevaring af dunsoveposer

Du kan, med den rigtige behandling af din dunpose – forvente at du har glæde af den i op til 5 gange længere tid end en kunstfiberpose.
Læs hele artiklen her

Pakkeliste til fjeldtur om sommeren

Skal du afsted på din første fjeldtur, eller vil du bare lige kontrollere at du har fået det hele med? Så har du her en rigtig god pakkevejledning.
Læs hele artiklen her

Rejsecheckliste

Når rejsen nærmer sig, begynder bunkerne som regel at hobe sig op på spisebordet. Er du ved at være i tvivl om det hele er med? Så kan du tjekke med denne liste at du har fået det hele med.
Læs hele artiklen her
Spejder Sport A/S, Lejrvej 13, 3500 Værløse, T: 43 55 35 00, F: 43 55 35 25 - E: salg@spejdersport.dk - CVR-nr.: 58 14 28 16
© Copyright 2009. All Rights Reserved.